Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
7 berichten.
Karin Karin schreef op 8 juni 2015 om 20:12:
Op dit moment loop ik vanwege een voetblessure alweer een tijdje met krukken. Uit eerdere ervaring weet ik dat met krukken lopen zorgt voor pijnlijke schouderspieren en bovenarmen. Ook weet ik dat dit van kwaad tot erger wordt ... NU pak ik het echter slim aan: ik laat me 1x per week naar Weldaad in Massage brengen voor een deelbehandeling ontspanningsmassage schouder/nek/rug. Wim weet feilloos de probleemplekken te vinden en pakt en passant ook nog even andere spierknopen mee. Het resultaat is er naar: geen schouderklachten door het lopen met de krukken!! Dit heet geloof ik 'goed voor jezelf zorgen'!
Heidi Heidi schreef op 12 mei 2015 om 11:56:
Vandaag voor het eerst geweest je moet altijd even wennen maar gelukkig stelt Wim je heel erg op je gemak. Veel last van rug en nek na een 2 uur durende massage voel ik me al veel losser en meer ontspannen! Echt een aanrader!!
HERMA HERMA schreef op 5 maart 2015 om 15:38:
VOOR DE TWEEDE KEER EEN ONTSPANNINGSMASSAGE GEHAD. NA DE EERSTE BEHANDELING WAS MIJN NEK PIJN AL WEG. WE GAAN NU DOOR TOT HET TOTAAL LOS IS. ERG PROFESIONEELE VAKMENSEN EN EEN ECHTE AANRADER VOOR IEDEREEN MET SPIERPROBLEMEN. GA OOK ZEKER DE HOTSTONE MASSAGE NOG EENS PROBEREN.
Aniek Aniek schreef op 5 maart 2015 om 15:38:
Vandaag heb ik een heerlijke behandeling gehad van Wim. Hij stelt je helemaal op je gemak en neemt echt de tijd voor je. Zeker voor herhaling vatbaar!!
Danielle Danielle schreef op 5 maart 2015 om 15:37:
Op aanraden van een vriendin ben ik bij de praktijk van Wim en Marion terechtgekomen. Ik had al geruime tijd last van nek- en rugklachten door stress en heb nu een aantal totaalmassages gehad. Er wordt ruim de tijd voor je genomen en je voelt je snel op je gemak. De massage zorgt voor een goede ontspanning en na een paar behandelingen voel ik al duidelijke verbetering!
Irona Bird Irona Bird schreef op 5 maart 2015 om 15:37:
Ik ben nu een aantal keren bij Marion geweest voor zowel ontspanningsmassage, als holistic pulsing. Ik dacht in het begin meer te hebben aan ontspanningsmassage, maar al gauw bleek dat holistic pulsing het toch wel is voor mij. De ontspanningsmassage was goed hoor, want Marion speelt goed in op je "klachten" en behoeften. Maar holistic pulsing is voor mij nog meer ontspannend en ik reageer hier heel goed op. Het is een hele bijzondere ervaring, die je gewoon een keer geprobeerd moet hebben! Ik blijf er in ieder geval mee doorgaan, want ik heb er veel baat bij. Het mooie is dat Marion precies merkt tijdens het pulsen wat er nodig is en welk lichaamsgebied meer of extra aandacht nodig heeft. Ook pakt ze meteen op wat je tijdens de behandeling aangeeft, je voelt je echt gehoord en serieus genomen! Daarnaast is het ook nog eens heel prettig dat er echt voldoende tijd is en dat alles heel open en zorgvuldig gebeurd.
Edith Edith schreef op 5 maart 2015 om 15:37:
Marion en Wim, veel succes met Weldaad in Massage ! De site ziet er schitterend uit ! Chapeau !