Even voorstellen Wim

Ik ben Wim Lubbers, oprichter van Weldaad In Massage. Dat ik massages ben gaan geven, is geleidelijk ontstaan.

Ik masseerde bij Marion, mijn vrouw, regelmatig nek en schouders, omdat ze last heeft van fibromyalgie. Ook van familie en kennissen kreeg ik steeds vaker de vraag of ik hen wilde masseren. Omdat dit natuurlijk goed moet gebeuren, besloot ik hier een cursus voor te volgen.

In oktober 2004 heb ik mijn certificaat voor Ontspanningsmassage behaald bij SOW opleidingen in Westervoort.
Een aantal jaren later heb ik mijn behandelingen uitgebreid met Hotstone massage, waarvoor ik sinds maart 2011 gecertificeerd ben.

Naast mijn activiteiten in de massagepraktijk ben ik werkzaam als timmerman. In mijn werk weet ik van aanpakken en ben ik een echter doener. Deze eigenschappen zien klanten in de massagepraktijk terug. Ik hoor dat ik grondig en vakkundig te werk ga. Ik weet de vinger precies op de zere plek te leggen. Niets is me teveel!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA