Even voorstellen Marion

Ik ben Marion Lubbers, de vrouw van Wim.

Jarenlang werkzaam geweest in het onderwijs en de kinderopvang. Op dit moment werk ik parttime als gastouder in Doetinchem.

De massages die mijn man Wim me gaf, verlichtten mijn klachten. Dit positieve resultaat heeft mij aan het denken gezet en in 2011 ben ik begonnen met een nieuwe uitdaging: zelf masseren!

In het najaar van 2011 heb ik mijn certificaat behaald voor de cursus Klassieke Ontspanningsmassage bij SOW Opleidingen in Westervoort.
Omdat ik het fijn vind om zoveel mogelijk mensen verder te helpen, heb ik mijn kennis vervolgens uitgebreid met de basiscursus Holistic Pulsing. Sinds februari 2014 heb ik hiervoor het certificaat.

Mijn benadering tijdens massages is holistisch. Ieder mens is een eenheid van lichaam en geest. Om mezelf verder te ontwikkelen, volg ik regelmatig een verdiepingscursus op energetisch vlak. Daarnaast ben ik een ervaren yoga-beoefenaar en aspecten hiervan neem ik – indien van toepassing – zeker mee in de massagepraktijk. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA